Lycon Waxing 

al sinds 1978 De crème á la crème onder de wax! al vele salons gebruiken dit merk

alle mannen en vrouwen willen een gladde en superzachte huid zonder al het gedoe en de pijn van het harsen. In de salon gebruik ik 3 soorten wax voor elk type haar en te behandelen oppervlak.

 

Rawa Secrets

Rawa Secrets is opgericht door Joanne Vogelenzang. Het merk is ontstaan door haar verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een schitterend nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes. Dat samen met de heerlijke geuren van de prachtige bloemen en de zachte zeebries was het recept voor Joanne wat haar op Rawa een wellness en wellbeing gevoel gaf. Rawa was voor haar de parel onder vakantiebestemmingen. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa. Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. Dat bracht haar aan het denken: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.

 

Binnenkort: ??

Een overstap naar een fantastisch merk die alles in huis heeft! zoals zonnebrand, lichaamsverzorging, make up en skincare

Ik verklap verder nog niets, maar daar hoor je snel meer over!